Administratief Medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? En wil je een carrière bij de Belastingdienst waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten? Dan bieden wij jou vanuit Percuris nu de mooie kans om als Administratief Medewerker bij de Belastingdienst aan de slag te gaan in Utrecht! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak. 

De Belastingdienst haalt geld binnen door belasting te innen een besteedt dat vervolgens aan bijvoorbeeld het uitbetalen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kindertoeslag. De Belastingdienst draagt zo bij aan goede voorzieningen voor alle Nederlanders. Ga jij werken bij de Belastingdienst dan draag je dus indirect je steentje bij aan bijvoorbeeld het onderwijs, betaalbare zorg en een gezonde economie!
Kom je na enkele jaren in dienst bij de Rijksoverheid, dan profiteer je van een goed startsalaris, vakantiegeld, een dertiende maand, goede zorgregelingen, spaarplannen en andere aantrekkelijke voordelen die in de CAO besproken staan.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Jij werkt nauwkeurig.

Wat ga je doen?

Bij de belastingdienst gaan we samen met jou kijken waar je goed in bent en je wordt eerst goed ingewerkt! Je start met een introductieprogramma van 2 weken. Tijdens dit programma leer je de Belastingdienst en de systemen waar mee wordt gewerkt goed kennen. Vervolgens wordt je ingewerkt op de administratieve werkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden allemaal plaats volgens vaste werkinstructies en je gaat werken met verschillende computersystemen.

Nadat je bent ingewerkt en wij jou hebben leren kennen, weten we waar je goed in bent. We gaan dan samen met jou op zoek naar een functie binnen de Belastingdienst waar jij helemaal op je plek zit en voor langere tijd kan blijven!

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Werken bij de Belastingdienst, betekent werken bij een werkgever die in de top-10 van de beste werkgevers van Nederland staat, volgens intermediair!
  • Flexibele werkuren. Wanneer jij niet meer dan een aantal uren per week kan werken, kijken wij samen welke werkzaamheden je in die uren kunt doen!
    Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met OV worden volledig vergoed

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): Wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.