Administratief Medewerker Belastingdienst (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij iemand die zijn zaakjes graag goed geregeld heeft? Hou je van nauwkeurig werken? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij de Belastingdienst waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Pernu nu de mooie kans om als Administratief Medewerker bij de Belastingdienst aan de slag te gaan in Amsterdam!

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau en bent bezit in een diploma op dit niveau;
  • Jij werkt nauwkeurig.

Wat ga je doen?

Voor het kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om belastingaangiften te controleren.

Je werkt voornamelijk achter de computer op kantoor. Af en toe kan het voorkomen dat je een telefoontje moet plegen naar aanleiding van een aangifte of iemand hierover een mailtje sturen moet. Heb je afspraken gemaakt met de persoon die de aangifte verstuurd heeft, dan moet je die ook schriftelijk vastleggen, zodat de afspraken voor beide partijen duidelijk zijn.

Ga je aan de slag bij de Belastingdienst dan kom je te werken in een klein team van ongeveer 15 personen die allemaal ervaring opdoen met het werk. Je werkgever zorgt voor een veilige en prettige werkomgeving, waarin je de ruimte krijgt om je ervaring, kennis en talenten verder te ontwikkelen. 

Vanaf het moment dat je aangenomen wordt, wordt je rustig ingewerkt en goed begeleid. Je maakt kennis met de verschillende computersystemen en programma's die de Belastingdienst gebruikt en volgt zo nodig trainingen en cursussen. 

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *