Administratief Medewerker Belastingdienst Rotterdam (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij de Belastingdienst waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Percuris B.V. nu de mooie kans om als Administratief Medewerker bij de Belastingdienst aan de slag te gaan in Rotterdam! 

De Belastingdienst haalt geld binnen door belasting te innen en besteedt dat vervolgens aan bijvoorbeeld het uitbetalen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kindertoeslag. De Belastingdienst draagt zo bij aan goede voorzieningen voor alle Nederlanders. Ga jij werken bij de Belastingdienst dan draag je dus indirect je steentje bij aan bijvoorbeeld het onderwijs, betaalbare zorg en een gezonde economie!

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Jij werkt nauwkeurig.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met wetgeving omtrent belastingen of juridische vraagstukken.

Wat ga je doen?

Bij de belastingdienst gaan we samen met jou kijken waar je goed in bent en je wordt eerst goed ingewerkt! Je start met een introductieprogramma. Tijdens dit programma leer je de Belastingdienst en de systemen waar mee wordt gewerkt goed kennen. Vervolgens wordt je ingewerkt op de administratieve werkzaamheden. Deze werkzaamheden vinden allemaal plaats volgens vaste werkinstructies en je gaat werken met verschillende computersystemen.

Nadat je bent ingewerkt en wij jou hebben leren kennen, weten we waar je goed in bent. We gaan dan samen met jou op zoek naar een functie binnen de Belastingdienst waar jij helemaal op je plek zit en voor langere tijd kan blijven!

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Werken bij de Belastingdienst, betekent werken bij een werkgever die in de top-10 van de beste werkgevers van Nederland staat, volgens intermediair!
  • Flexibele werkuren. Wanneer jij niet meer dan een aantal uren per week kan werken, kijken wij samen welke werkzaamheden je in die uren kunt doen!
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met OV worden volledig vergoed

Als je in dienst bent bij Rijksoverheid profiteer je van; een goed startsalaris, vakantiegeld, een dertiende maand, goede zorgregelingen, spaarplannen en andere aantrekkelijke voordelen die in de CAO besproken staan.
Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sammy Groen. Mijn telefoonnummer is: 030 3030643 en mijn emailadres is: sammy.groen@percuris.nl

Graag reageren via onderstaand formulier.