Administratief Medewerker Belastingdienst (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij graag administratief bezig en werk je nauwkeurig? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij de Belastingdienst waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Percuris nu de mooie kans om als Administratief Medewerker bij de Belastingdienst aan de slag te gaan in Amsterdam!

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau en bent bezit in een diploma op dit niveau;
  • Jij werkt nauwkeurig.

Wat ga je doen?

Voor het kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die affiniteit hebben met fiscaliteit. Je komt te werken op de afdeling voor particulieren waar jij aangiftes gaat behandelen. Deze werkzaamheden zijn administratief van aard en worden uitgevoerd volgens vaste werkinstructies. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende computersystemen. Daarnaast kan er sprake zijn van contact met belastingplichtigen, telefonisch en/of schriftelijk. Daarbij is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken en vast te leggen.

De belastingdienst wil graag een inclusieve werkgever zijn en is daarom op zoek naar een ieder die kan bijdragen aan de organisatiedoelstellingen, ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je volgt een uitgebreid inwerktraject. De belastingdienst biedt een veilige en prettige werkomgeving waar de ruimte geboden wordt om  ervaring, kennis en talenten verder te ontwikkelen.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Werken bij de Belastingdienst, betekent werken bij een werkgever die in de top-10 van de beste werkgevers van Nederland staat, volgens intermediair!
  • Flexibele werkuren. Werkuren- en tijden zijn in overleg. Het is wel fijn als je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent (opbouwen mogelijk)
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met OV worden volledig vergoed

Over de Belastingdienst

De Belastingdienst haalt geld binnen door belasting te innen een besteedt dat vervolgens aan bijvoorbeeld het uitbetalen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kindertoeslag. De Belastingdienst draagt zo bij aan goede voorzieningen voor alle Nederlanders. Ga jij werken bij de Belastingdienst dan draag je dus indirect je steentje bij aan bijvoorbeeld het onderwijs, betaalbare zorg en een gezonde economie!

Kom je na enkele jaren in dienst bij de Rijksoverheid, dan profiteer je van een goed startsalaris, vakantiegeld, een dertiende maand, goede zorgregelingen, spaarplannen en andere aantrekkelijke voordelen die in de CAO besproken staan.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sammy Groen (tel: 030 3030643).

Graag reageren via onderstaand formulier.