Administratief Medewerker CCI (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Wil jij werken bij Defensie in een Administratieve functie? En heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan is deze baan bij de Kazerne in Amsterdam misschien wel iets voor jou! 
 

Wat heb jij in huis?

•    Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
•    Jij hebt een MBO werk – en denkniveau
•    Jij vindt het prettig om routinematige werkzaamheden voor een langere periode uit te voeren
•    Jij werkt zowel zelfstandig als in een team.

Wat ga je doen?

Voor DMO JIVC/EC zoeken wij een administratief medewerker voor de voor afdeling EC. De CCI catalogus wordt per cci artikel een blad opgesteld waarin de bron gegevens van het artikel, (gewicht maatvoering) evt. voorgeschreven transport verpakking) alsmede assortiment manager en onderhouder worden beschreven. Op het blad wordt het artikel en eventuele detailartikelen benoemd en met foto’s toegelicht waar CCI merking stickers en registratie barcodes zijn of moeten worden aangebracht.  

 

  1. Voor nieuwe en bestaande CCI uitrustingen de CCI gemerkte delen inclusief  de bijbehorende bevoorradingsartikelen voorzien van   NSN en SAPnr. en in het catalogusblad verwerken. Voor nieuwe artikelen de NSN en Sap aanvragen afstemmen met ILS na overleg met SM. Zodat de juiste gegevens bekend zijn om ze aan te kunnen leveren bij ILS.
  2. Voor nieuwe artikelen moet na aflevering bij Defensie er foto’s worden gemaakt van het CCI artikel en alle detailartikelen inclusief opschriften.
  3. Nav van punt 1 aangeleverde productgegevens zoals partnummer, serienummer, prijs, ankerpunten enz. verwerkt worden in het catalogusblad. Hiervoor is een vastgesteld lay-out blad beschikbaar waarin de gegevens en foto’s worden aangebracht.
  4. Als de catalogusblad klaar is en is goed gekeurd door BCD en de SM dan kan hij worden toegevoegd aan de CCI catalogus (eigen beheer map en nog niet voor iedereen inzichtelijk).
  5. In overleg met BCD en SM zal de catalogus minimaal 1 keer per jaar moeten worden geüpload op de CVBD site om het bestand up to date te houden voor de gebruikers.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *