Administratief Medewerker Defensie (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Wil jij werken bij Defensie in een Administratieve functie? En heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan is deze baan bij de Kazerne in Amsterdam misschien wel iets voor jou! Percuris B.V. is namelijk op zoek naar een Administratief medewerker.

Wat heb jij in huis?

•    Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
•    Jij hebt een MBO werk – en denkniveau
•    Jij  hebt een aantal jaren werkervaring in een administratieve functie en kan goed werken met computersystemen
•    Je bent beschikbaar is voor minimaal 24 uur per week beschikbaar, werktijden in overleg.

Wat ga je doen?

Reservisten vormen de flexibele schil van de krijgsmacht. Zij hebben vaak ook een baan naast hun werkzaamheden bij Defensie. Defensie zet de reservisten in vooral als er meer personeel nodig is.

Jij gaat ondersteunen met de personeels- en financiële administratie rond reservisten. Je wordt aanspreekpunt voor het reservepersoneel voor administratieve vragen. Jij bent degene die mutaties verwerkt en checkt op volledigheid en juistheid. Dit doe jij met de Software Programma’s Peoplesoft en DIDO. Jij neemt documenten en dossiers in ontvangst en archiveert ze op de juiste manier. Zie jij dat administratieve processen beter kunnen? Dan is jouw inbreng ook welkom!

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een fijne bijzondere werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop. Je kunt ook bellen (030 30 30 643): wij beantwoorden je vragen graag! 

Graag reageren via onderstaand formulier.