Administratief medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister) (Verlopen)

Percuris B.V. is op zoek naar een administratief medewerker voor Defensie in Utrecht. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan direct! Let op: deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De werkzaamheden worden verricht binnen het Bedrijfsbureau van de afdeling Bedrijfsvoering van het bedrijf voor Bijzondere Medische Beoordelingen (BMB). Het bedrijf voor Bijzondere Medische Beoordelingen heeft tot doel om met haar adviezen een bijdrage te leveren aan een zorgvuldig en rechtvaardig re-integratieproces van defensiemedewerkers.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die voor minimaal 25,5 uur en maximaal 32 uur per week beschikbaar is;
  • Iemand met MBO-3 werk- en denkniveau;
  • Ervaring binnen met administratief werk heeft een pré.

Wat ga jij doen in deze rol?

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van aanvragen tot inzage in postactieve medische dossiers en het beheer van het archief van het bedrijf voor Bijzondere Medische Beoordelingen. Concreet bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit: het in ontvangst nemen van (telefonische) aanvragen, het registreren van aanvragen, het beoordelen van de aanvragen op rechtmatigheid, het opvragen van dossiers bij het centrale archief, het kopiëren en/of scannen van (delen van) dossiers, het signaleren van knelpunten of urgentie en bespreken met de direct leidinggevende, het beoordelen of een aanvraag moet worden voorgelegd aan een verzekeringsarts, het vormen en ordenen van dossiers en het bijhouden van de verblijfplaatsadministratie van dossiers.

Wat kunnen wij jou bieden? 

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed!

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaand formulier. Reageren kan tot 9 januari 2020.

Graag reageren via onderstaand formulier.