Administratief medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Krijg jij er een kick van om de administratie goed op orde te hebben en te houden? En ben jij klantgericht en dienstverlenend? Bij Pernu zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die ons gezellige team komt versterken. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Indicatie Banenafspraak/doelgroepregistratie en/of Wajong.

Pernu is een gespecialiseerd detachering-, uitzend- en werving & selectiebureau in Zeist. Wij helpen onze opdrachtgevers kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen en te begeleiden. Wij zijn een sociale onderneming en helpen kandidaten met een beperking een baan te vinden en behouden. Op deze manier neemt  Pernu alle organisatorische en administratieve taken uit handen. Wij gaan voor goede banen, vaste uren, een vaste periode en zo nodig met goede begeleiding van een jobcoach. 

Wie ben jij?

 • Je behoort tot de doelgroep van de Banenafspraak (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
 • Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 2;
 • Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 24 uur per week;
 • Je hebt in het verleden al administratieve werkervaring opgedaan;
 • Je kan goed communiceren en vindt het leuk om in teamverband te werken;
 • Je kan overweg met het Office-pakket.

Wat ga je doen? 

Jij houdt je bezig met de administratie met betrekking tot onze detacheringskrachten. Of het nu gaat om het maken van facturen, de aanvraag van subsidies, het maken van contracten of de urenverwerking in de loonadministratie. Jij vindt het leuk om deze zorg uit handen te nemen. Dit vraagt om een scherp oog en gestructureerde mindset. Verder sta jij onze medewerkers te woord als zij een vraag hebben over hun uitbetalingen en urenverwerkingen. Je denkt graag in oplossingen en vindt het leuk om de gedetacheerden hulp te verlenen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor algemene administratieve werkzaamheden, zoals het aanmaken van dossiers en het registreren van gegevens in software. 

Jouw team

Als administratief medewerker maak je onderdeel uit van een gezellig team bestaande uit 6 collega's. Dit is een hecht team, dat veel samenwerkt maar waar ook gelachen mag worden. Er heerst een goede sfeer en een echte teamspirit. Samen werken we elke dag keihard om verder te groeien en het mooiste resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen. 

Wij bieden

 • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
 • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
 • In een klein team is elk teamlid belangrijk. Jouw input wordt gewaardeerd en je kunt dus invloed uitoefenen op de toekomst van het bedrijf. 
 • Een mooie werkplek in een historisch gebouw, midden in het groen. 
 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals zakelijke kilometervergoeding en een winstdelingsregeling.

Enthousiast?

Wacht dan niet te lang. Reageren kan tot 24 maart.  Solliciteren doe je door je cv via de solliciteerbutton te sturen. Wil je een motivatiebrief toevoegen? Dan mag je ook een mail sturen naar kirsten.boothby@pernu.nl

Meer informatie? Bel of whatsapp Kirsten Boothby, via 06-13858100 of mail naar kirsten.boothby@pernu.nl.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *