Administratief medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een administratief medewerker voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Den Haag. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan meteen! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving door de uitvoering van straffen en maatregelen. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van gedetineerden. Het werkt met hen samen aan de voorbereiding op terugkeer in de maatschappij.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die een afgeronde MBO opleiding heeft;
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 20 en maximaal 24 uur per week.

Wat ga jij doen in deze rol?

Jouw werkzaamheden zijn administratief en worden in de omgeving binnen het opleidingsinstituut DJI verricht. Het Opleidingsinstituut DJI zorgt er met opleidingen en kennisactiviteiten voor dat medewerkers in het grote scala DJI-functies vakbekwaam worden, zijn en blijven. Het werken in een gesloten setting is daarbij een rode draad. Voor de uitvoering van jouw werkzaamheden is een procesbeschrijving/werkinstructie beschikbaar. Een groot deel van de werkzaamheden heeft een terugkerend karakter en routinematige aspecten.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.