Administratief medewerker Den Haag (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij op zoek naar een administratieve functie? Dan zijn wij ook op zoek naar jou! Percuris is op zoek naar een administratief medewerker voor de Raad van State in Den Haag! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Raad van State stelt als doel om als adviseur voor wetgever en bestuur en als hoogste algemene bestuursrechter bij te dragen aan behoud en versterking van de democratische rechtsstaat. Daarbinnen wil hij bijdragen aan de eenheid, legitimiteit en kwaliteit van het openbaar bestuur en aan de rechtsbescherming van de burger. De Grondwet en de Wet op de Raad van State vormen het wettelijk kader, waarbinnen de Raad van State zijn taken verricht. Het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden vormt de grondslag voor zijn werkzaamheden als Raad van State van het Koninkrijk.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor 30 uur per week (dagelijks van 09:00 tot 15:30 met een half uur pauze);
  • Iemand met een afgeronde MBO opleiding (administratief is een pre);
  • Iemand met aantoonbare werkervaring in de administratieve branche.

Wat ga jij doen in deze rol?

Binnen de directie Bestuursrechtspraak komt de vacature vrij voor een administratief medewerker Vreemdelingenkamer. De Vreemdelingenkamer houdt zich bezig met zaken over de Vreemdelingenwet 2000. Kort gezegd gaat het over de toelating en uitzetting van vreemdelingen. De administratief medewerker Vreemdelingenkamer maakt deel uit van de administratie van de Vreemdelingenkamer. In de inwerkperiode van twee maanden word je intensief begeleid door een buddy. Daarna ga je grotendeels zelfstandig aan het werk. Je houdt je vooral bezig met het ‘openbaar maken’ van de uitspraken van de Vreemdelingenkamer. Per maand worden er zo’n 600 uitspraken openbaar gemaakt. Dit is de laatste stap van een rechterlijke procedure. Het is van groot belang dat partijen de uitspraak in hun zaak op juiste wijze toegestuurd krijgen. De werkzaamheden zijn niet ingewikkeld, maar vereisen wel nauwgezetheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Ervaring of op zijn minst affiniteit met computerwerkzaamheden is vereist.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed!

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop. Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan uiterlijk ttot en met 13 oktober 2019.

Graag reageren via onderstaand formulier.