Administratief medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij een organisatietalent en op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een administratief medewerker voor de Koninklijke Militaire Academie (KMA) bij Defensie in Breda. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

In het centrum van Breda ligt het Kasteel van Breda. Hier kwam in 1828 de Koninklijke Militaire Academie (KMA). De Nederlandse Defensie Academie (NLDA) leidt hier jaarlijks ongeveer 700 cadetten en cursisten op tot officier. De KMA verzorgt de militaire en vaktechnische opleiding en vorming van officieren voor de Koninklijke Landmacht, de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marechaussee.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroep indicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met ervaring in een administratieve functie;
  • Iemand die zorgvuldig omgaat met informatie;
  • Iemand die 28 uur per week beschikbaar is.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker verricht je werkzaamheden ten behoeve van de studietrajectbegeleider (STB) Commandant Luchtstrijdkrachten (CLSK).  Je bent onder andere verantwoordelijk voor het aanleveren van gegevens en overzichten, het signaleren en melden van fouten in dossiers, het vastleggen van gemaakte rapportages en archiveren van dossiers. Samen met de STB’er maak je verder afspraken over de aanpak van jouw werkzaamheden.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 4 mei.

Graag reageren via onderstaand formulier.