Administratief medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij administratief vaardig en vind je het leuk om alles tot in de puntjes te regelen? Percuris is op zoek naar een administratief medewerker voor de Dienst Justitiële Inrichtingen in Alphen aan den Rijn. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving door de uitvoering van straffen en maatregelen. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van gedetineerden. Het werkt met hen samen aan de voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Met 38 locaties verspreid over het land en een personeelsbestand van ruim 13.000 medewerkers is DJI één van de grootste overheidsorganisaties van Nederland.

De Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen aan den Rijn bestaat uit twee locaties. Locatie Maatschapslaan en de naastgelegen locatie Eikenlaan. Tot 1 juli 2014 werd deze locatie als detentiecentrum ingezet voor vreemdelingenbewaring. Het gebouw heeft een totale capaciteit van 1.014 plaatsen, waarvan een gedeelte, o.a. door verbouwingen, nog niet gebruikt wordt. In Penitentiaire Inrichting (PI) Alphen aan den Rijn, locatie Eikenlaan, zijn cellen aangewezen voor arrestanten en, vanaf 2015, ook voor Huis van Bewaring.

Binnen de PI locatie Eikenlaan is er een administratief medewerker nodig.

Wat ga jij onder andere doen in deze rol?

  • Bijhouden en onderhouden van processen in Word, Excel en Outlook (voorbeelden zijn: jaarplanning personeel en het reserveren van vergaderruimtes);
  • Het maken van notulen en actielijsten.

Wie ben jij?

  • je bent communicatief vaardig;
  • je vindt het leuk om zelfstandig te werken en initiatief te nemen;
  • je hebt een achtergrond als secretaresse of administratief medewerker.

Wat kunnen wij jou bieden:

  • een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • een flexibele (aanpasbare) baan met aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent;
  • individuele begeleiding op de werkplek door een ervaren jobcoach.

Aantal uur:

36 uur per week (in overleg)

Is deze baan iets voor jou? Reageer dan uiterlijk 14 april 2019. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sammy Groen (030 3030643).

Graag reageren via onderstaand formulier.