Administratief medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij georganiseerd en verlies je nooit het overzicht? En zoek je een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een administratief medewerker voor het Ministerie van Algemene zaken in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het Nederlandse ministerie van Algemene Zaken is het ministerie van de minister-president van Nederland. Het is met ongeveer 400 medewerkers veruit het kleinste ministerie. Sinds zijn aantreden in 2010 is Mark Rutte minister-president en leidt hij dus het ministerie van Algemene Zaken. Het ministerie houdt zich bezig met de coördinatie van het algemeen regeringsbeleid en van de overheidscommunicatie. Ook verzorgt het departement de voorlichting over het Koninklijk Huis.

Wie ben jij?

  • Iemand met een doelgroep indicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur een administratieve richting);
  • Iemand die 20 uur per week beschikbaar is (te verdelen over meerdere dagen).

Wat ga jij doen?

Als administratief medewerker ga jij aan de slag binnen de Directie Bedrijfsvoering op de afdeling Personeel Organisatie & Innovatie (PO&I). Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning bij werving en selectie, verzuimregistratie en diverse interne controle werkzaamheden. Hierbij kan gedacht worden aan het bijhouden van werkdossiers en het aanleveren van gegevens voor (management)overzichten.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Een flexibele (aanpasbare) baan met aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent;
  • Individuele begeleiding op de werkplek door een ervaren jobcoach.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 3030643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.