Administratief Medewerker Militair Ziekenhuis (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij een administratieve topper met ervaring in de zorg? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je aan de slag bij het enige Militaire Ziekenhuis in Nederland? Dan is deze vacature iets voor jou! Percuris is namelijk opzoek naar een Administratief medewerker voor het Centraal Militair Hospitaal in Utrecht.

Wat heb je in huis?

  •  Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak)
  •  Jij hebt een administratieve of secretariële achtergrond;
  •  Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau;
  •  Jij bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Jij gaat werken voor een uniek ziekenhuis in Nederland. Het Centraal Militair Hospitaal is namelijk het enige ziekenhuis van Defensie! Hier draait alles om militaire patiënten. Jij gaat ondersteunen bij de opleidingsadministratie. Zo ga jij bijvoorbeeld stageverzoeken afhandelen en documenten up to date houden (zoals uitzetten van verzoeken om actualisatie, wijzigen van documenten en registraties bijhouden in het beheersysteem). Ook ga je mee helpen met het organiseren van bijeenkomsten. Ook zal je verzoeken om afschrift medisch dossier gaan behandelen. Je zal deze aanvragen in gang gaan zetten, eventueel afstemmen met de aanvrager en dit alles houd je bij in het registratiesysteem.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Werken op een unieke werkplek, het enige Militaire Ziekenhuis van Nederland!
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en  begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30 643): Wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.