Administratief ondersteuner (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een administratief ondersteuner voor Defensie in 't Harde. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Indicatie Banenafspraak / doelgroepregistratie en/of Wajong-uitkering.

Je gaat werken bij het Defensie Inlichtingen en Veiligheidsinstituut (DIVI) bij Bureau Planning & Programmering. Het DIVI verzorgt trainingen en opleidingen (mbo, hbo, academisch) die noodzakelijk zijn voor Defensiepersoneel en overheidspartners. Het DIVI is gevestigd in ’t Harde op de Legerplaats bij Oldebroek. 

Wie ben jij?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 24]uur per week;
  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 2;
  • Je bent proactief, je werkt zelfstandig en nauwkeurig!

Wat ga jij doen?

Je houdt je bezig met de administratieve ondersteuning van het secretariaat binnen het stafgebouw. Jouw werkzaamheden zijn heel divers en veranderen per dag. Jij houdt van aanpakken en gaat proactief aan het werk. Jij springt in waar nodig is. Werkzaamheden waar je aan kan denken, zijn het versturen van uitnodigingen, het aanmaken van certificaten, opruimen van het archief, spullen bijbestellen, telefoon beantwoorden, hulp bieden aan de accountmanager en het administratief afhandelen van opleidingen. 

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *