Archiefmedewerker Defensie (WAJONG/ Doelgroepenregister) (Verlopen)

Ben jij heel nauwkeurig? Lijkt het jou leuk met medische dossiers te werken? En heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Dan is deze vacature bij Defensie in Utrecht misschien wat voor jou!

Wie zoeken we?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij bent bij voorkeur 32 uur per week beschikbaar en minimaal 25,5 uur;
  • Jij bent heel nauwkeurig! En kan na inwerken zelfstandig werken;
  • Jij hebt ervaring met soortgelijk werk op MBO-niveau.

Wat ga jij doen in deze rol?

Je gaat werken op de Kromhoutkazerne in Utrecht op de afdeling Bijzondere Medische Beoordelingen (BMB). Op deze afdeling werken verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen. Deze afdeling beoordeelt of militairen dienstgeschikt of ongeschikt zijn. Het kan zijn dat ze bijvoorbeeld arbeidsongeschikt zijn geworden door een ongeval tijdens een uitzending.

Alle medische gegevens van militairen zijn vastgelegd in papieren dossiers. Er komen aanvragen binnen waarbij er gevraagd wordt om medische gegevens van de militairen op te sturen. De verzekeringsarts kijkt wat er opgestuurd mag worden en geeft dit dan aan jou door. Aan jou de taak om de juiste papieren op te zoeken, deze te kopiëren en te verzenden. Je snapt dat je hier heel nauwkeurig bij te werk moet gaan want 1 brief in een verkeerd dossiers kan gevolgen hebben. Het werk is niet moeilijk maar je krijgt wel verantwoordelijkheid!

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een functie met verantwoordelijkheid in een klein gezellig team;
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed!

Lijkt dit jou leuk? Solliciteer dan direct of stel je vragen via de onderstaande knop. Je kunt ook bellen 030 30 30643  wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.