Assistent greenkeeper Golfclub Zeegersloot (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Heb jij groene vingers en ben jij graag buiten aan het werk? Pernu Werkt Anders Groen is op zoek naar een assistent greenkeeper voor de golfclub in Zeegersloot. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie of Indicatie banenafspraak.

In een bijzonder fraai natuurgebied ligt Golfclub Zeegersloot. Het beschikt over 27 holes en een uitgebreid oefencentrum met verlichte driving range, oefenholes en bunkers. Bij golfschool het Groene Hart kunnen lessen worden geboekt.

In het gezellige clubhuis treft u een gezellige bar en restaurant Mangerie de Zeeger. De 18 holes Griend-Heuvelbaan ligt op één van de hoogste punten van het Groene Hart, dat ruim 17 meter boven zeeniveau ligt.

Golfclub Zeegersloot is onderscheiden met het GEO-certificaat; dé internationale erkenning voor duurzaam en verantwoord milieubeleid.

Wie ben jij?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week;
  • Je hebt ervaring in het groen (stage is ook goed);
  • Je vindt het leuk om samen te werken;
  • Je bent netjes in omgang.

Wat ga jij doen?

  • Onderhouden van de natuur en leefomgeving (denk aan bestrijden van onkruid, eenvoudige maaiwerkzaamheden, onderhouden van rioleringssystemen, verhardingen en technische voorzieningen);
  • Verrichten van diverse onderhoudswerkzaamheden (denk aan verhardingen aanleggen, groenaanleg, bouwkundige elementen aanleggen en afronden van aanlegwerkzaamheden).

 

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *