Chauffeur shuttledienst (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij op zoek naar een baan bij de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een chauffeur shuttledienst voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Gouda. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak. 

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving door de uitvoering van straffen en maatregelen. DJI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van gedetineerden. Het werkt met hen samen aan de voorbereiding op terugkeer in de maatschappij. Het Shared Service Center DJI (SSC) is door DJI opgericht om de ondersteunende processen op het gebied van personele zaken, inkoop en financiën voor de DJI-inrichtingen en vestigingen te beheren en hierover te adviseren. Hierbij kan worden gedacht aan het ontwikkelen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor alle medewerkers van DJI.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die in het bezit is van een rijbewijs B;
  • Iemand die beschikbaar is voor 25 uur per week (werktijden ochtenddienst +- 7:00 tot +- 12:00. Werktijden middagdienst +- 13:30  tot +- 18:30);
  • Iemand met sociale vaardigheden.

Wat ga jij doen in deze rol?

Je gaat personen vervoeren door middel van een shuttledienst tussen station Gouda en SSC-I Stavorenweg 3 te Gouda. De chauffeursdienst gaat om de 2 uur in de ochtend en 2 uur aan het eind van de middag. Voor het vervoer van personen zal gebruik worden gemaakt van een busje dat in bezit is van SSC-I DJI.  Jij bent tevens verantwoordelijk voor het stofzuigen van de auto’s en het aftanken van het dienstvoertuig. Daarnaast worden er diverse hand- en spandiensten verricht, zoals het bijvullen van enveloppen, papier en printersupplies, het rondbrengen van in-/externe post, het regelen en klaarzetten van vergaderruimten en het rondbrengen van fruit aan personeel.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct of stel je vragen via onderstaand formulier. Je kunt ook bellen (030 3030643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.