Chauffeur (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Zoek jij een baan binnen Defensie? Percuris B.V. is op zoek naar een chauffeur voor het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg bij Defensie in Doorn. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg (MRC) is het behandel- en expertisecentrum van Defensie op het gebied van revalidatiezorg en orthopedische hulpmiddelen. Het MRC garandeert excellente revalidatiezorg voor militairen én burgers: snel beschikbaar en uitstekend van kwaliteit. De meeste patiënten hebben bewegingsproblemen als gevolg van een ongeval, een beroerte, een ziekte of een aangeboren afwijking. De zorg voor militairen is gericht op terugkeer naar hun operationele taakstelling.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroep indicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die in het bezit is van een Rijbewijs B;
  • Iemand die 12 uur per week beschikbaar is (voornamelijk ‘s middags);
  • Iemand die sociaal is en hierdoor gemakkelijk communiceert met collega’s en revalidanten.

Wat ga je doen?

Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor de interne transport van revalidanten. De gebouwen van het Militair Revalidatie Centrum liggen verspreid op het terrein en worden met een rolstoelbus vervoerd. Vooral in de middagen is het vaak druk en belangrijk dat je beschikbaar bent.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;

Aantal uur:

20 uur per week

Hebben wij je  interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 2 mei.

Graag reageren via onderstaand formulier.