Community Manager bij Defensie (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Heb je ervaring met sociale netwerken hoe je dit optimaliseert, ben je ondernemend en wil je graag aan de slag binnen een uitdagend project bij Defensie? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij Defensie waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Pernu nu de mooie kans om als Community Manager bij Defensie in Den Haag aan de slag te gaan!

Defensie is dagelijks actief in Nederland en in het buitenland voor de belangen van ons land en haar inwoners. Hiermee draagt Defensie, nu en in de toekomst, bij aan de welvaart en veiligheid van ons land. De wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en draagt bij aan de ambitie van Nederland dat mensen zich wereldwijd in vrijheid en veiligheid kunnen ontplooien. Defensie heeft in Den Haag een project opgezet gericht op het verbeteren van de organisatie door gebruik te maken van een netwerk aan innovatiecoaches. Het netwerk Innovatiecoaches Defensie bestaat uit ongeveer 400 opgeleide innovatiecoaches, zij doen dit werk naast hun reguliere werkzaamheden. 

Wie ben jij?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij beschikt over HBO denk- en werkniveau;
  • Jij bent fulltime (38 uur per week) beschikbaar;
  • Jij hebt kennis en ervaring in het optimaliseren van een community en je kunt de community verbinden;
  • Daarnaast ben je energiek, netwerk je met plezier en ben je een echte netwerker;

Wat ga jij doen in deze rol?

  • Het maximaliseren van het potentieel van de community door het vergroten van de betrokkenheid en verbindingen tussen innovatiecoaches
  • Het bouwen van een netwerk waardoor de kans op succesvolle inzet en het eigenaarschap toeneemt;
  • Het versterken van cohesie binnen het netwerk.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *