Content manager (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een content manager voor de Kromhoutkazerne bij Defensie in Utrecht. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak. 

Op deze kazerne in Utrecht zitten de hoofdkwartieren van de Koninklijke Landmacht maar ook de Afdeling Informatiemanagement. Jij gaat werken op de Afdeling Informatiemanagement waar jij je samen met 3 collega’s bezig houdt met het delen van Informatie binnen het Defensienetwerk.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 24 uur en maximaal 38 uur per week;
  • Iemand die affiniteit heeft met (IT-)technologie, bijvoorbeeld kennis van/ervaring met website-, content-, applicatie en/of gebruikersbeheer;
  • Iemand met een relevante MBO/HBO opleiding, of aantoonbaar vergelijkbaar niveau door werkervaring;
  • Iemand die kennis en ervaring heeft van SharePoint.

Wat ga je doen? 

Er wordt nu met verschillende digitale systemen gewerkt bij Defensie. Jij gaat helpen om dit beter in te richten, bijvoorbeeld in Sharepoint. Het is de taak van jou en je team om te zorgen dat iedereen met de systemen kan werken. Jij zorgt daarom dat er goede instructies zijn. Je houdt je bezig met website-content en applicatie- en of gebruikersbeheer.
Heb je deze ervaring nog niet maar komen sommige werkzaamheden je wel bekend voor? Geen probleem! Als jij enthousiast bent kun jij hier veel leren!

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): Wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.