Content manager (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een content manager voor de Kromhoutkazerne bij Defensie in Utrecht. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak. 

De Kromhout Kazerne in Utrecht is het grootste huisvestingsproject van Nederland op basis van Publiek Private Samenwerking (PPS). De hoofdkwartieren van de Koninklijke Landmacht, de Defensie Materieel Organisatie  en het Defensie Ondersteuningscommando zijn gehuisvest op het terrein van de Kromhout Kazerne in Utrecht.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 24 uur en maximaal 38 uur per week;
  • Iemand die affiniteit heeft met (IT-)technologie, bijvoorbeeld kennis van/ervaring met website-, content-, applicatie en/of gebruikersbeheer;
  • Iemand met een relevante MBO/HBO opleiding, of aantoonbaar vergelijkbaar niveau door werkervaring;
  • Iemand die kennis en ervaring heeft van SharePoint.

Wat ga je doen in deze rol? 

Als Content Manager treed je op als intermediair tussen gebruikers, directies en HOT’s op het gebied van advies over en beheer van (interne) informatiedeling en informatie-uitwisseling. Je stelt informatieplannen en/of beheerplannen op en kijkt wat de mogelijkheden zijn binnen de beschikbare applicaties en systemen. Verder houd jij je bezig met het ontwerpen en inrichten van omgevingen voor informatiedeling en samenwerking (bijvoorbeeld in SharePoint).

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *