Data Analist (WAJONG/ Doelgroepenregister) (Verlopen)

Heb jij affiniteit met computers en dataverwerking? Wil jij graag aan de slag bij Defensie in ‘t Harde? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? Lees dan snel verder want misschien is deze functie dan iets voor jou!

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt een afgeronde MBO-3 opleiding;
  • Competenties: zelfstandig, accuraat en betrouwbaar.

Wat ga jij doen?

Je komt te werken op de locatie Dienst Geografie (DGeo). Zij verzorgen geografische informatie voor de gehele Defensie. Een van de teams produceert hoogtedata van de wereld in een internationaal programma. De Dienst Geografie bestaat uit 25 medewerkers, waarvan 7 militairen en 18 burgermedewerkers. Het hoogtedata team bestaat uit 4 personen.

Voordat je met de werkzaamheden start zal je een interne opleiding volgen. Als Data Analist krijg je ruwe hoogtedata aangeboden en gaat dit bewerken naar goed bruikbare hoogtedata. Hiervoor moeten de fouten uit de data worden gehaald, waarna een kwaliteitscontrole volgt. Als het nodig is help je elkaar met keuzes over de verwerking. Je verricht de werkzaamheden op een rustig kantoor waar 1 of 2 andere data analisten ook werken aan een hoogtedataset.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een interessante functie binnen een klein team voor 24 tot 32 uur per week;
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten een begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • Reiskosten met het OV worden volledig vergoed.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan uiterlijk 24 januari 2020! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sammy Groen (030 3030643).

Graag reageren via onderstaand formulier.