Data Entry Medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een Data Entry Medewerker voor de Dienst Justitiële Inrichtingen in Utrecht. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie Banenafspraak.

Je komt te werken bij het onderdeel Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP). Het NIFP is een toonaangevend kennisinstituut op het gebied van forensische psychologie en psychiatrie. Het verzorgt rapportages pro Justitia, zorg in detentie en indicatiestellingen voor juiste kaders voor forensische zorg. Het bureau Wetenschap en Opleidingen (W&O) van het NIFP verricht wetenschappelijk onderzoek en biedt opleidingen aan binnen dit zich steeds ontwikkelde werkveld.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepenindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie Banenafspraak);
  • Iemand met MBO+ werk- en denkniveau;
  • Iemand met goede en snelle typvaardigheid en accuraat werkend;
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 25,5 en maximaal 32 uur per week;
  • Iemand die een VOG kan aanvragen en kan omgaan met privacy gevoelige informatie.

Wat ga jij doen in deze rol?

Je zal in eerste instantie beginnen met het digitaliseren van de historische kaartenbakken van het Pieter Baan Centrum. Per verdachte is daarin opgenomen wat de kenmerken van deze persoon en wat er aan stoornis wordt vastgesteld en wordt geadviseerd. Dit dient van een kaartje naar een digitaal systeem te worden gebracht. In de toekomst kan het zijn dat er aan je gevraagd wordt om gegevens uit psychiatrische rapporten te halen en in een Excel bestand te zetten. Het gaat dan om rapporten over verdachten. De inhoud daarvan is interessant maar wel privacygevoelig.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *