Depotmedewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Vind jij het leuk om in een groot archief te werken? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een Toezichthouder voor het Nationaal Archief in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Bij het Nationaal Archief vind je antwoorden op vragen over jouw leven, de geschiedenis en de samenleving. Hier ontdek je hoe het recente en verre verleden ons dagelijks bestaan beïnvloeden. Er zijn 19 depots met 130 kilometer aan papier in dozen. Per jaar kijken onze bezoekers 88.000 archiefdozen in, dat betekent dat het depot de handen vol heeft aan het ophalen en wegbrengen van deze dozen.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie Banenafspraak);
  • Iemand met minimaal VMBO werk- en denkniveau;
  • Iemand met een goede fysieke conditie;
  • Iemand die goed kan schrijven, lezen en goed is met nummers;
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 32 en maximaal 36 uur per week (in ieder geval dinsdag t/m vrijdag).

Wat ga jij doen in deze rol?

Als depotmedewerker krijg je eerst een interne training aangeboden en ga je de depotmedewerker ondersteunen. Na een inwerkperiode ga jij bij verschillende depots op diverse afdelingen aan de slag. Je werkzaamheden bestaan uit het halen en brengen van archiefdozen, deze moeten op de juiste manier worden teruggezet (op kleur/cijfers). Mocht je deze werkzaamheden goed beheersen, dan ga je spullen klaarzetten op karren en schoonmaakwerkzaamheden in de depots uitvoeren. Je kan hierbij denken aan het verwijderen van zilvervisjes. In deze functie loop je per dag ongeveer 5 á 10 kilometer dus een goede fysieke conditie is gewenst.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *