Facilitair medewerker (WAJONG/Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris is op zoek naar een facilitair medewerker voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Krimpen aan den IJssel. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan meteen! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Penitentiaire Inrichting Krimpen (P.I.) is een zelfstandige vestiging en maakt onderdeel
uit van de divisie Gevangeniswezen en Vreemdelingenbewaring van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). DJI is een agentschap van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Naast de zorg voor de veiligheid van de samenleving, heeft de inrichting de taak, waar mogelijk en gewenst, de in de inrichting verblijvende gedetineerden de kans te bieden een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen.

De afdeling Facilitaire Zaken is verantwoordelijk voor de praktische ondersteuning van de vestigingsdirectie en het middenkader. De ondersteuning is erop gericht dat het management zich zoveel mogelijk kan richten op het primaire proces.

Als facilitair medewerker zal jij verantwoordelijk zijn voor hoofdzakelijk administratieve werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden voornamelijk in het voorgebouw uitgevoerd. Een groot deel van de werkzaamheden heeft een terugkerend karakter en routinematige aspecten. Er is elke ochtend een collega voor de dagelijkse, operationele aansturing die betrekking heeft op het uitvoeren van de werkzaamheden. Deze begeleiding kan door de werkbegeleider (directe
collega) worden uitgevoerd. De leidinggevende (facilitair manager) opereert op afstand maar zal regelmatig in de inrichting aanwezig zijn.

Wie ben jij?

  • Je hebt een doelgroepenregistratie;
  • Je hebt LBO/MBO werk- en denkniveau;
  • Je kan goed omgaan met Microsoft Office, specifiek Excel;
  • Je kan lezen, schrijven, horen en werken met een toetsenbord;
  • Je kunt goed je aandacht verdelen, samenwerken, maar ook zelfstandig werken;
  • Je bent beschikbaar voor 20 uur.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Een flexibele (aanpasbare) baan met aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent;
  • Individuele begeleiding op de werkplek door een ervaren jobcoach.

Is deze baan iets voor jou? Reageer dan voor 19 maart 2019 via onderstaand formulier. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sammy Groen (030 3030643)

Reageren vacature