Facilitair medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij een allrounder en op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar facilitair medewerker voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) in Arnhem. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak. 

Shared Service Center (SSC DJI) is de uitvoeringsorganisatie van DJI. Het SSC DJI is verantwoordelijk voor de uitvoering van het DJI-beleid ten behoeve van alle DJI-inrichtingen en vestigingen. Het SSC DJI is er om de ondersteunende processen op het gebied van personeel en organisatie, financieel beleid en beheer, rechtmatig inkopen van goederen en diensten, facilitaire dienstverlening en uitvoering van DJI-brede projecten en programma’s te beheren, uit te voeren en hierover te adviseren. Het SSC is niet alleen voor DJI en het ministerie van Justitie en Veiligheid, maar ook voor organisaties vallend onder andere departementen.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroep indicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor 25,5 uur per week.

Wat ga jij doen?

Als facilitair medewerker ben jij verantwoordelijk voor een afwisselend takenpakket. Hierbij hoort o.a. schoonmaakwerk (legen van prullenbakken, schoonmaken van toetsenborden), het ontvangen en begeleiden van leveranciers, het assisteren van interne verhuizingen, water geven aan planten, assisteren bij de uitgifte en inname van dienstkleding, klaarzetten van papiercontainers, bijhouden van multifunctionals, vervangen van gloeilampen, uitvoeren spoelplan t.b.v. legionella en het klaarzetten van vergaderzalen.

Wat kunnen wij jou bieden?

  •  Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding  op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  •  Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct of stel je vragen via onderstaand formulier. Je kunt ook bellen (030 30 30643): Wij beantwoorden je vragen graag! 

Graag reageren via onderstaand formulier.