Facilitair ondersteuner (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Zoek jij een baan binnen Defensie? Percuris B.V. is op zoek naar een facilitair ondersteuner voor het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg bij Defensie in Doorn. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg (MRC) is het behandel- en expertisecentrum van Defensie op het gebied van revalidatiezorg en orthopedische hulpmiddelen. Het MRC garandeert excellente revalidatiezorg voor militairen én burgers: snel beschikbaar en uitstekend van kwaliteit. De meeste patiënten hebben bewegingsproblemen als gevolg van een ongeval, een beroerte, een ziekte of een aangeboren afwijking. De zorg voor militairen is gericht op terugkeer naar hun operationele taakstelling.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroep indicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met ervaring in een administratieve functie;
  • Iemand die zorgvuldig omgaat met informatie;
  • Iemand die sociaal is en hierdoor gemakkelijk communiceert met collega’s in het team;
  • Iemand die voor 16 tot 20 uur per week beschikbaar is.

Wat ga je doen?

Als facilitair ondersteuner ga jij werken op de verpleegafdeling van het MRC. Je bent verantwoordelijk voor een breed en divers werkpakket, waaronder administratieve werkzaamheden en het zorg dragen voor het beheer van het materieel. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt op de verpleegafdeling en assisteer jij de therapeuten en verpleegkundigen bij transport en toezicht.

Op administratief gebied ben je verantwoordelijk voor taken zoals het registreren van de aan- en afwezigheid van revalidanten, bijhouden van verlof van patiënten en het uitdraaien van roosters van revalidanten. Voor het beheer van het materiaal is het belangrijk dat jij inschat wanneer je artikelen moet bestellen en storingen en defecten meldt aan de facilitaire dienst.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct. Je kunt ook bellen (030 30 30 643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 2 mei.

Graag reageren via onderstaand formulier.