Gastheer/-vrouw (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Vind jij klantcontact leuk en ben je op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een gastheer/-vrouw voor het Intituut Defensie Leergangen (IDL) bij Defensie in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het instituut Defensie Leergangen verzorgt loopbaanopleidingen voor officieren: Middelbare, Hogere en Top Defensievorming, maar ook onder andere de Leergang Beleidsontwikkeling Defensie, de Joint Commandanten Cursus, de Joint Tertiaire Vorming (opleiding voor stafadjudanten) en het Militair Operationeel Recht. Daarnaast verzorgt het IDL de cursussen Netherlands Defence Orientation Course en de Staff Officer’s Course Africa.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met minimaal MBO-3 werk- en denkniveau;
  • Iemand die 38 uur per week beschikbaar is;
  • Iemand die bij voorkeur in het bezit is van de diploma’s BHV, EHBO, AED en reanimatie;
  • Iemand met klantvriendelijke vaardigheden.

Wat ga jij doen?

Als gastheer of -vrouw ben jij verantwoordelijk voor het beheer van het lesgebouw op de Brasserskade in Den Haag. Je bent het eerste aanspreekpunt van gebruikers van het lesgebouw en zorgt er voor dat de gasten een optimale gebruikerservaring beleven.Of dat nou het volgen van een opleiding of cursus is, het voeren van een vergadering of gewoon het drinken van een kopje koffie. Je bent zelfstandig en flexibel genoeg om te zien wat in het gebouw aandacht nodig heeft. Dat kan te maken hebben met defecten of een gast die zoekende is. Jij weet waar alles te vinden is in het lesgebouw, want jij komt regelmatig in opslagruimtes en richt die daar waar nodig ook in. Zo beheer je onderwijsleermiddelen en geeft deze uit, archiveer je de historische verzameling en neem je goederen in ontvangst.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 3030643): wij beantwoorden je vragen graag! 

Graag reageren via onderstaand formulier.