Horecamedewerkers (WAJONG / Doelgroepenregister)

Voor een grote horecaformule in de omgeving van Amsterdam zoekt Percuris horecamedewerkers die het leuk vinden om samen met collega’s de heerlijkste gerechten te maken. Denk daarbij aan verse soepen, pizza’s, hamburgers en wokgerechten.

Hoe je die gerechten maakt? Dat leer je van je collega’s. Horeca-ervaring is dus ook geen vereiste. Wel moet je het leuk vinden om met gasten om te gaan. Die kunnen in de open keuken zien hoe jij de gerechten bereid.

Vind jij het leuk om broodjes, verse sappen en andere gerechten te leren maken en om gasten te helpen? Dan zien wij het met jou zitten.

Doelgroep:
Wajong en indicatie banenafspraak (doelgroepenregister)

Werkzaamheden

In deze baan leer je allerlei lekkere eenvoudige gerechten maken. Gerechten die je thuis ook weer na kunt maken, zodat je elke dag gezond eet met verse producten. Je kunt daarbij denken aan:

  • Het smeren van broodjes
  • Het bereiden van soepen en sappen
  • Het bakken van hamburgers
  • Aan het einde van de dag schoonmaken

Je werkt samen met collega’s. Iedereen heeft een eigen taak. Die taak kan per dag verschillen. Op de werkvloer hangt een gezellige, positieve sfeer. Je collega’s helpen je bij je dagtaak en jij kunt collega’s weer helpen met die van hen.

Begeleiding door Percuris

Daarnaast word je begeleid door een jobcoach van Percuris. Wanneer je ergens tegenaan loopt kun je dat met je jobcoach bespreken. Dat doe je terwijl je jobcoach jou helpt bij het uitvoeren van je werkzaamheden: dat praat wel zo prettig.

Heb je het naar je zin en wil je verder groeien? Dan kun je bij deze horecaformule ook andere taken gaan doen en zo carrière maken.

Uren per week

Het aantal uur dat je per dag of week aan de slag gaat is in overleg. De werktijden kunnen zijn tussen 10.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur s’avonds.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olaf Schut: 030 30 30 643/ 06 22 05 09 24

Graag reageren via onderstaand formulier.