Huismeester (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij iemand die handig is en voer jij graag kleine klusjes uit? Voor De Ridder in Soesterberg is Percuris B.V. op zoek naar een huismeester. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Ridder is een sportieve allround groenvoorziener met een passie voor onderhoud van golfbanen en een prettige woon- en leefomgeving voor iedereen. Bij (bedrijfs)tuinen en buiten sportterreinen wordt de aanleg, het beheer en onderhoud verzorgd. Al sinds 1926 staat bij het familiebedrijf inzet, vakkennis, flexibiliteit en productinnovatie centraal. De ruime ervaring staat borg voor een optimale begeleiding van projecten. Er is een een machinepark in eigen beheer, daarmee wordt de techniek achter het beheer van groen begrepen.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak)
  • Iemand met een rijbewijs B;
  • Iemand die het liefst 5 ochtenden per week beschikbaar is (vanaf 06.30 uur in seizoen);
  • Iemand met twee rechter handen.

Wat ga jij doen in deze rol?

Als huismeester in Soesterberg houd jij het terrein netjes. Je bent verantwoordelijk voor allerlei kleine klussen, bijvoorbeeld het helpen laden en lossen van materialen. Daarnaast houd jij je bezig met licht monteurswerk (simpele dingen) en spullen brengen en ophalen in de buurt.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct? Je kunt ook bellen (030 3030643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.