Huismeester (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij iemand die handig is en voer jij graag kleine klusjes uit? Zoek jij daarnaast een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een huismeester voor Defensie in Schaarsbergen. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak)
  • Iemand met een rijbewijs B (minimaal)
  • Iemand met een technische achtergrond.

Wat ga je doen?

Als huismeester ben jij verantwoordelijk voor een breed werkpakket. Je kunt hierbij denken aan het netjes houden van de gebouwen, het uitvoeren van kleine reparaties/herstelwerkzaamheden, melden van grotere schades en het uitvoeren van taken die door de commandant zijn opgelegd. Daarnaast treed je als chauffeur voor de commandant op (indien nodig).

Wat kunnen wij je bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek
  • Goede begeleiding op jouw werkplek door een ervaren jobcoach
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Aantal uur per week:

20 uur per week

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Voor vragen kun je ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.