ICT medewerker (WAJONG/ Doelgroepenregister) (Verlopen)

Ben jij handig met computers en op zoek naar een baan bij de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een ICT medewerker voor Defensie in Schaarsbergen. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Defensie is dagelijks actief in Nederland en in het buitenland voor de belangen van ons land en haar inwoners. Hiermee draagt Defensie, nu en in de toekomst, bij aan de welvaart en veiligheid van ons land. De wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en draagt bij aan de ambitie van Nederland dat mensen zich wereldwijd in vrijheid en veiligheid kunnen ontplooien.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die voor minimaal 24 uur per week beschikbaar is;
  • Iemand die affiniteit heeft met sharepoint en ICT.

Wat ga jij doen in deze rol?

Jouw werkzaamheden vinden plaats op de Oranjekazerne in Schaarsbergen. Het zwaartepunt van jouw werkpakket ligt voornamelijk op het ondersteunen van personeel bij vragen over gebruik van ICT middelen. Je verleent zowel mondeling als digitaal hulp aan gebruikers. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het beheer van het ICT materiaal binnen de brigade. Zo deel je bijvoorbeeld nieuwe defensie hardware uit aan personeel, zoals smartphones. Naast de ICT werkzaamheden voer je ook lichte administratieve ondersteuning uit binnen de brigade.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • Reiskosten met het openbaar vervoer worden volledig vergoed!

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaand formulier! Reageren kan tot 9 januari 2020. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sammy Groen (030 3030643 of sammy.groen@percuris.nl)

Graag reageren via onderstaand formulier.