Junior .NET ontwikkelaar (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar voor de Belastingdienst in Apeldoorn. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. De Belastingdienst neemt de verantwoordelijkheid voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen. Daarnaast wordt fraude opgespoord, worden douanetaken verricht en wordt er gezorgd voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van IT;
  • Iemand die aantoonbare ervaring heeft met SpecFlow;
  • Iemand die kennis heeft van Microsoft-technologieën, zoals ASP.NET, C#.NET, .NET Framework 4.5, Visual Studio 2015 en SQL-Server;
  • Iemand die ervaring heeft met iteratief ontwikkelen (scrum/agile).

Wat ga jij doen in deze rol?

Als junior .Net ontwikkelaar realiseer je state-of-the-art applicaties. Je staat er niet alleen voor, maar werkt samen in een multidisciplinair team van ontwerpers, bouwers en testers. Senior ontwikkelaars coachen en begeleiden je in je vakinhoudelijke groei. Je werkt in een multidisciplinair team. Zo bespreek je met ontwerpers wat de organisatie nodig heeft en bedenk je zelfstandig oplossingen. Je reviewt detailontwerpen en bouwt de applicatiecomponenten volgens een vastgestelde methodiek en op basis van ontwerpspecificaties. Verder voer je (unit)testen uit, integreer je applicaties, zorg je ervoor dat deze werken op de gespecificeerde infrastructuur en handel je incident- en probleemmeldingen af.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op de werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 22 mei 2019.

Graag reageren via onderstaand formulier.