Junior softwareontwikkelaar (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Zoek jij een baan binnen de Overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een junior tester voor de Belastingdienst in Apeldoorn. Let op: deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dit wordt gedaan door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen, innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast wordt er een bijdrage geleverd aan een financieel gezonde, concurrerende EU. Er werken 30.000 medewerkers bij de Belastingdienst verspreid over het hele land. De Belastingdienst wil een inclusieve werkgever zijn en is daarom op zoek naar aan een ieder die kan bijdragen aan deze organisatiedoelstellingen.

Wat ga je doen?

Als software engineer bij de IV-organisatie van de Belastingdienst, ontwikkel je  applicaties om onze dienstverlening aan burgers en bedrijven te verbeteren. Je werkt met de nieuwste state-of-the-art technieken. Zo wordt bijvoorbeeld voor de front end Angular en AngularJS gebruikt en ook Java, .Net en Javascript. Met Robot Framework bijvoorbeeld worden de applicaties geautomatiseerd getest. Je werkt met je collega’s in een Agile-team met behulp van de scrum-methodiek.
Uiteraard is het daarbij van groot belang dat je vakinhoudelijk op de hoogte bent én blijft van de laatste ontwikkelingen in de software-omgevingen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kun je bij de Belastingdienst generieke opleidingen volgen zoals Prince 2, ITIL, TMap next, Agile en Scrum én vaktechnische vervolgopleidingen, zoals Java en Redhat. En ook jouw persoonlijke ontwikkeling komt ruimschoots aan bod door het volgen van verschillende softskills-trainingen, zoals timemanagement, persoonlijke effectiviteit en conflicthantering.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met HBO werk- en denkniveau;
  • Iemand met ervaring in een ICT-omgeving, stage telt hierbij ook mee;
  • Iemand die voor minimaal 24 en maximaal 36 uur beschikbaar is.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • De kans op vast dienstverband bij de Belastingdienst!

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30 643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.