Junior tester (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Zoek jij een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een junior tester voor de Belastingdienst in Apeldoorn. Let op: deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Belastingdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf. De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dit wordt gedaan door zorgvuldig en eerlijk belastingen te heffen, innen en toeslagen uit te keren. Daarnaast wordt er een bijdrage geleverd aan een financieel gezonde, concurrerende EU. Er werken 30.000 medewerkers bij de Belastingdienst verspreid over het hele land. De Belastingdienst wil een inclusieve werkgever zijn en is daarom op zoek naar aan een ieder die kan bijdragen aan deze organisatiedoelstellingen.

Wat ga je doen?

In jouw rol als tester bepaal je de kwaliteit van diverse applicaties en systemen. Denk hierbij aan applicaties en systemen ten behoeve van het leveren van gegevens die nodig zijn voor de vooraf ingevulde aangifte, het invullen van je belastingaangifte (online of via een APP) of het aanvragen/toekennen van huur-, zorg-, en kinderopvangtoeslagen. Je werkt met je collega’s samen in een Agile-team met behulp van de scrum-methodiek om de opdracht te beoordelen en aan te scherpen. Je werkt aan verschillende userstory’s, zorgt voor de bijbehorende begrotingen en planningen en gaat vervolgens bouwen en testen.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met HBO werk- en denkniveau;
  • Iemand met ervaring in een ICT-omgeving, stage telt hierbij ook mee;
  • Iemand die voor minimaal 24 en maximaal 36 uur beschikbaar is.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;
  • De kans op een vast dienstverband bij de Belastingdienst!

Graag reageren via onderstaand formulier.