Kennisbank

Op deze pagina vindt u nieuwsberichten en interessante artikelen uit de wereld van re-integratie.

Participatie Interventie: hulp bij het omgaan van jou drempels

Participatie Interventie

Als je dan nog niet klaar bent om een Werkfit of Naar Werk traject te volgen, kan de modulaire re-integratiedienst: Participatie Interventie ingezet worden. Percuris heeft jobcoaches in dienst die jou hierbij kunnen helpen.

Praktijkassessment: Inzicht krijgen in mogelijkheden

Praktijkassessment

Door verschillende omstandigheden kan het zijn dat je voor langere tijd uit de running bent. Hierdoor weet je niet waar je staat in de arbeidsmarkt. Dan kan je er over nadenken om de Modulaire Re-integratiedienst: Praktijkassessment in te zetten. De jobcoaches van Percuris kunnen jou hierin begeleiden.

Visie op Werkfit

Visie op Werkfit

Als mensen met een ziekte of arbeidsbeperking een langere tijd niet meer gewerkt hebben is het een grote stap om weer aan de slag te gaan. Bij Percuris kan je een Werkfit traject volgen. Maar wat is Werkfit maken eigenlijk?

Jobcoach Autisme

Werk vinden is niet zo moeilijk, maar het werk behouden wel. Vooral als je gediagnosticeerd bent met autisme. Vaak is wat hulp op de werkvloer dan de oplossing! Percuris heeft jobcoaches in dienst die gespecialiseerd zijn in het coachen van mensen met autisme.

Wanneer wordt het doelgroepenregister eindelijk opgesteld voor mensen met een WIA-uitkering?

Wanneer wordt doelgroepenregister eindelijk opgesteld voor mensen met een WIA- uitkering

Iemand uit het doelgroepenregister aannemen, biedt vele voordelen voor een werkgever. Neem je echter iemand met een WIA-uitkering aan, dan geldt alleen de vangnetregeling. Je zou als werkgever wel gek zijn…

Re-integratiebureau Zeist

Schoonmaakmedewerker Zeist

Wanneer je door ziekte of arbeidsongeschiktheid voor een langere tijd niet meer aan het werk bent geweest, is het een grote stap om weer aan de slag te gaan. Percuris is een re-integratie bureau in Zeist die je kan helpen met het vinden van een geschikte baan en je kan begeleiden tijdens je werk.