30 oktober 2014

Chatsessie lagere regelgeving Participatiewet

Dinsdag 4 november van 13.30 tot 14.30 uur kunt u meedoen aan de chatsessie over de lagere regelgeving Participatiewet. De sessie is bedoeld om gemeenteambtenaren te ondersteunen bij vragen over de onlangs gepubliceerde lagere regelgeving.

U kunt vragen stellen over:

Besluit Loonkostensubsidie (pdf, 73 KB)
Ministeriële regeling loonwaardebepaling (pdf, 468 KB)
Besluit regionale Werkbedrijven (pdf, 64 KB)
Schattingsbesluit (pdf, 80 KB)
Wijzigingsbesluit Wsw

Uw vragen worden door inhoudsdeskundigen van SZW en de Programmaraad beantwoord.

De chatsessie vindt plaats op het forum Sociaal Domein van VNG. Bent u nog geen lid van dit forum? Meld u dan aan met uw gemeentelijke e-mailadres op: forum.vng.nl/do/login. Medewerkers van UWV en SW-bedrijven die vragen hebben over de lagere regelgeving kunnen deze vóór 4 november mailen naar pwet@samenvoordeklant.nl. Vragen worden in de chatsessie meegenomen.

Inloggen

Tussen 13.30 tot 14.30 uur kunt u inloggen in het forum Sociaal Domein. Hier vindt u via een rode knop de chatruimte waar u uw vraag kunt stellen. Bent u al wel lid van het forum Sociaal Domein? Dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden; u kunt dan op dinsdag 4 november tussen 13.30 tot 14.30 uur inloggen en in de chatruimte uw vraag stellen.

Meer informatie

Heeft u vragen of problemen met inloggen? Mail dan naar forum.helpdesk@vng.nl

Publicatie vragen

Alle vragen en antwoorden worden via de website van de Programmaraad www.samenvoordeklant.nl gedeeld.

Zie ook

Planning lagere regelgeving participatiewet