Management Assistent Den Haag/ Rotterdam (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Lijkt het jou leuk om onze drie managers administratief te ondersteunen? En wil jij een carrière bij de belastingdienst waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten? Dan bieden wij jou nu de mooie kans om als Management Assistent aan de slag te gaan bij de Belastingdienst in Den Haag of Rotterdam! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Belastingdienst haalt geld binnen door belasting te innen en besteedt dat vervolgens aan bijvoorbeeld het uitbetalen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kindertoeslag. De Belastingdienst draagt zo bij aan goede voorzieningen voor alle Nederlanders. Lijkt het jou leuk om hier je steentje aan bij te dragen? solliciteer dan nu!

Wie ben jij?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt enige ervaring met secretariële werkzaamheden en kunt overweg met programma’s als Word en Excel;
  • Jij bent beschikbaar voor 15 tot 25 uur.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in Rotterdam of Den Haag bij de afdeling Switch. Deze afdeling houdt zich onder anderen bezig met het instromen van arbeidsparticipanten. Als Management Assistent ga je 3 managers ondersteunen die op deze afdeling werken.

Wat die je dan zoals op een dag:
Komen er bezoekers? Dan ontvang en verwelkom jij ze! Wil er iemand vergaderen? Dan regel jij de vergaderzaal! Soms notuleer je ook tijdens deze vergaderingen en houd je vervolgens de actielijst bij. Ook verwerk jij de post en mailtjes die binnenkomen en beheer jij de agenda en planningen. Ook kan het zijn dat je bijvoorbeeld rapportages opstelt. Houd je ook van organiseren? Dan kan je meehelpen met het organiseren en plannen van activiteiten! Ben je al enthousiast geworden?

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Werken bij de Belastingdienst, betekent werken bij een werkgever die in de top-10 van de beste werkgevers van Nederland staat, volgens intermediair!
  • Flexibele werkuren. Wanneer jij niet meer dan een aantal uren per week kan werken, kijken wij samen welke werkzaamheden je in die uren kunt doen!
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met OV worden volledig vergoed.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): Wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.