Managementassistent (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Zoek jij een baan binnen Defensie? Percuris B.V. is is op zoek naar een managementassistent voor het Militair Revalidatie Centrum Aardenburg bij Defensie in Doorn. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg (MRC) is het behandel- en expertisecentrum van Defensie op het gebied van revalidatiezorg en orthopedische hulpmiddelen. Het MRC garandeert excellente revalidatiezorg voor militairen én burgers: snel beschikbaar en uitstekend van kwaliteit. De meeste patiënten hebben bewegingsproblemen als gevolg van een ongeval, een beroerte, een ziekte of een aangeboren afwijking. De zorg voor militairen is gericht op terugkeer naar hun operationele taakstelling.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met een afgeronde secretariële MBO opleiding;
  • Iemand met communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Iemand die goed kan plannen.

Wat ga jij doen in deze rol?

Jouw rol is om het management te ondersteunen door organisatorische taken op je te nemen. Hierbij valt te denken aan het beheren van de agenda, het maken van afspraken voor vergaderingen, het voeren van telefoongesprekken, notuleren van overleggen en andere administratieve werkzaamheden. Je vindt het leuk om anderen te woord te staan en bent iemand die pro-actief handelt op de werkvloer.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30 643): wij beantwoorden je vragen graag! Reageren kan tot uiterlijk 22 mei 2019.

Graag reageren via onderstaand formulier.