Managementondersteuner (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Kan jij goed plannen en organiseren? En ben je op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een medewerker klantcontactcentrum voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakt zich hard voor de Nederlandse belangen en waarden, wereldwijd. In zo'n 150 landen fungeren de ambassades zowel als antenne als spreekbuis van Nederland. Het ministerie helpt Nederlanders in het buitenland en onderhandelt en werkt samen op veel terreinen in de Europese Unie en binnen organisaties als de NAVO en de Verenigde Naties.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor minimaal 18 uur;
  • Iemand die affiniteit heeft met digitale systemen (TEM, 247 PLAZA, Sophia).
  • Iemand die kennis in woord en geschrift van de Engelse taal op B2 niveau heeft.

Wat ga je doen in deze rol?

Je wordt onderdeel van het team van het secretariaat van de Directie Multilaterale Instellingen en Mensenrechten (DMM). Als managementondersteuner is het jouw rol om de Mensenrechtenamassadeur (MSA) en de Special Gazant voor Religie en Levensovertuiging te ondersteunen. Je houdt je voornamelijk bezig met het boeken van reizen, het afhandelen van reisdeclaraties en het bijhouden van agenda's. ben je het aanspreekpunt voor de DMM pagina's op Rijksportaal (BZ intern communicatie site), en de DMM sites op 247 Plaza (Sharepoint omgeving). Dit betekent dat de medewerker de DMM pagina's op Rijksportaal in de gaten houdt en zij/hij (in overleg met medewerkers) aanpast wanneer er wijzigingen doorgevoerd moeten worden. 

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *