Managementondersteuner (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen de overheid? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een managementondersteuner voor Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) in Zwolle. Lijkt het jou leuk om deze functie uit te oefenen? Solliciteer dan meteen! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De DT&V regisseert het vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Samen met andere overheidsdiensten en maatschappelijke organisaties streeft de DT&V ernaar dat vreemdelingen zo veel als mogelijk zelfstandig en met perspectief terugkeren. Er wordt zorgvuldig en met respect gehandeld voor de waardigheid van de vreemdeling. Uitgangspunt is dat de vreemdeling de kans heeft om zelfstandig te vertrekken, met of zonder hulp van de DT&V. Zo levert de DT&V een bijdrage aan de veiligheid, het maatschappelijk evenwicht en aan het draagvlak voor het Nederlandse toelatingsbeleid. 

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met HBO/WO werk- en denkniveau (juridische achtergrond is een pre);
  • Iemand die minimaal 24 en maximaal 32 uur beschikbaar is;
  • Iemand met een sterk analytisch vermogen.

Wat ga je doen?

Als managementondersteuner voer jij algemene taken ter ondersteuning van de senioren en indirect de afdelingsmanager uit. Hieronder valt onder andere het analyseren van dossiers die lang in de caseload zitten van de DT&V JIT. JIT is Just In Time en is ooit bedacht voor de zaken die de DT&V op voorraad heeft staan en alleen monitort omdat deze personen niet verwijderbaar zijn, bijvoorbeeld nog een openstaand beroep hebben. De DT&V mag geen voorraad hebben is hiervan de achterliggende gedachte.  

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het analyseren van dossiers ten behoeve van klachten of vragen van advocatuur, het analyseren van zaken waarin gemeenten vragen hebben, het controleren van en signaleren van ontbrekende stukken in dossiers en nota's opstellen.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *