Managementondersteuner (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Ben jij nauwkeurig en houd je van zaken organiseren? En zoek jij een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een managementondersteuner voor Defensie in Maasland. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Defensie is dagelijks actief in Nederland en in het buitenland voor de belangen van ons land en haar inwoners. Hiermee draagt Defensie, nu en in de toekomst, bij aan de welvaart en veiligheid van ons land. De wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en draagt bij aan de ambitie van Nederland dat mensen zich wereldwijd in vrijheid en veiligheid kunnen ontplooien.

De afdelingen Operationele IT (OIT) zijn verantwoordelijk voor het leveren van advies, diensten, systemen en applicaties voor de specifieke informatietechnologie. Jij gaat aan de slag binnen de sectie Bedrijfsbureau FIT. Deze afdeling verzorgt alle ondersteunende activiteiten voor de afdelingen planning & control, productieondersteuning en inwendige dienst.

Wie ben jij?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met MBO werk- en denkniveau;
  • Iemand die voldoende beheersing heeft van MS-Office programma’s;
  • Iemand die voldoende beheersing heeft van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat ga jij doen in deze rol?

Je voert een administratieve functie uit waarbij je voornamelijk de unitmanagers ondersteunt door diverse taken over te nemen. Hierbij kan je denken aan het invullen van formulieren ten behoeve van de inhuur van personeel, het afhandelen van ziekmeldingen, het aanleveren van gevraagde (management)overzichten, het bijhouden van werkdossiers en de voortgang bewaken van diverse taken.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  • Een flexibele (aanpasbare) baan met aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent;
  • Individuele begeleiding op de werkplek door een ervaren jobcoach.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30 643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.