Medewerker administratie (WAJONG/ Doelgroepenregister)(verlopen)

Ben jij georganiseerd en verlies je nooit het overzicht? En zoek je een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een medewerker administratie voor het Ministerie van Algemene zaken in Den Haag. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Het Nederlandse ministerie van Algemene Zaken is het ministerie van de minister-president van Nederland. Het is met ongeveer 400 medewerkers veruit het kleinste ministerie. Sinds zijn aantreden in 2010 is Mark Rutte minister-president en leidt hij dus het ministerie van Algemene Zaken. Het ministerie houdt zich bezig met de coördinatie van het algemeen regeringsbeleid en van de overheidscommunicatie. Ook verzorgt het departement de voorlichting over het Koninklijk Huis.

Wie ben jij?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met een afgeronde MBO+ / HBO opleiding in het terrein van finance, accountancy of controlling;
  • Iemand die affiniteit heeft met personeelsbeleid (van het Rijk);
  • Iemand die flexibel is, communicatief sterk en snel kan schakelen.

Wat ga jij doen?

Als administratief medewerker ga jij aan de slag binnen de Directie Bedrijfsvoering op de afdeling Personeel Organisatie & Innovatie (PO&I). Je ondersteunt de P-Controller van de unit P&O/I. In samenwerking met directie FEZ (Financieel Economische Zaken) wordt er jaarlijks een interne controle plan opgesteld. Je helpt de P-Controller met het uitvoeren van deze (periodiek) controles, daarnaast ondersteun je bij incidentele audits. Veel van je werk voer je uit met behulp van Excel om veel data te verwerken, analyseren en groeperen, zodat de P-Controller op basis van jouw werk de interne controle kan vastleggen.  Tevens kan je ingezet worden voor andere administratieve werkzaamheden binnen de unit P&O/I. Je werkt nauw samen met de P-Controller. Bij voorkeur ben je 3 dagen per week aanwezig op de dagen dinsdag, woensdag en donderdag.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een mooie werkplek;
  •  Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  •  Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent;

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de onderstaande knop. Reageren kan tot en met 3 novemeber 2019.

Graag reageren via onderstaand formulier.