Medewerker collectie presentatie (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Zoek jij een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een Medewerker collectie presentatie voor de Koninklijke Militaire Academie (KMA) bij Defensie in Breda. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De stichting Historische Verzameling KMA (HV KMA) is opgericht in 2003 op verzoek van de gouverneur van de Koninklijke Militaire Academie. Een van de doelstellingen is het beheren van de omvangrijke cultuurhistorische collectie die onderdeel uitmaakt van de KMA. Dat betreft een aantal grote olieverfschilderijen, prenten, uniformen, sculpturen en ornamenten, medailles en onderscheidingen, historische handvuurwapens, blanke wapens en tal van ander kleinere objecten. Deze zijn, voor zover niet opgeslagen in een depotruimte, verspreid over het kazerneterrein van de KMA tentoongesteld in vitrines of aan wanden van de diverse ruimtes op het kazernecomplex.

Wat ga je doen?

Als medewerker presentatie ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de presentatie van de collectie objecten die worden tentoongesteld. Dit varieert van het actualiseren/vervaardigen van toepasselijk teksten bij tentoongestelde objecten, tot het herin)inrichten van bestaande of nieuwe vitrinies, of het aanpassen van de verlichting of omgevingscondities van de objecten. De verbeterde presentatie hoeft zich niet te beperken tot tekstuele duiding, maar ook meer moderne technieken zoals fotografie/video of geluid kunnen worden ontwikkeld/toegepast. Nog een stap verder zou gedacht kunnen worden aan de toepassing van het aanbrengen van QR-codes die verwijzen naar een online beschrijving en toelichting of het mede ontwikkelen van een bescheiden audiotour.

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met HBO werk- en denkniveau;
  • Iemand die 2 a 3 dagen per week beschikbaar is (tussen 09:00 en 16:00);
  • Iemand die belangstelling heeft voor (cultuur)historie en collectievorming.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie op een bijzondere werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30 643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.