Medewerker collectie registratie (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Zoek jij een baan binnen de overheid? Percuris B.V. is op zoek naar een medewerker collectie registratie voor de Koninklijke Militaire Academie (KMA) bij Defensie in Breda. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De stichting Historische Verzameling KMA (HV KMA) is opgericht in 2003 op verzoek van de gouverneur van de Koninklijke Militaire Academie. Een van de doelstellingen is het beheren van de omvangrijke cultuurhistorische collectie die onderdeel uitmaakt van de KMA. Dat betreft een aantal grote olieverfschilderijen, prenten, uniformen, sculpturen en ornamenten, medailles en onderscheidingen, historische handvuurwapens, blanke wapens en tal van ander kleinere objecten. Deze zijn, voor zover niet opgeslagen in een depotruimte, verspreid over het kazerneterrein van de KMA tentoongesteld in vitrines of aan wanden van de diverse ruimtes op het kazernecomplex.

Wat ga je doen?

Als medewerker collectie registratie ben je verantwoordelijk voor het identificeren en registreren van de collectie. Dit doe je in het database systeem Memorix. Je voert gegevens in aan de hand van uiterlijke kenmerken, zoals omschrijving van het object, afmetingen, kleur, materiaalsoort en andere specifieke kenmerken. Daarnaast fotografeer je desbetreffende objecten, leg je de standplaats vast van objecten en beschrijf je de staat van onderhoud van objecten.

Wie ben jij?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand met MBO werk- en denkniveau;
  • Iemand die 2 a 3 dagen per week beschikbaar is (tussen 09:00 en 16:00);

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie  op een bijzondere werkplek;
  • Goede begeleiding op jou werkplek door een ervaren jobcoach;
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30 643): wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.