Medewerker Digitaal Beslag (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben je goed met computers en mobiele telefoons, kun jij je goed concentreren op beelden en geschreven teksten en kun je daarnaast ook nog gestructureerd werken? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij de Koninklijke Marechaussee waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Pernu nu de mooie kans om als Medewerker Digitaal Beslag bij de Koninklijke Marechaussee in Badhoevedorp aan de slag te gaan!

De Koninklijke Marechaussee waakt over de veiligheid van Nederland en het Caribisch gedeelte van het koninkrijk der Nederlanden. Wereldwijd wordt de marechaussee ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland en het Caribisch gebied tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld.

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt aantoonbare affiniteit en uitstekende omgang met computers en mobiele telefonie;
  • Jij hebt aandacht voor detail en kunt gestructureerd werken.

Wat ga jij doen in deze rol?

Op Brigade Recherche word je als medewerker Digitaal Beslag ingezet voor het digitaal bekijken van de informatie die, in verband met opsporingsonderzoeken, op in beslag genomen gegevensdragers wordt aangetroffen. Dit zijn onder andere mobiele telefoons of laptops. Binnen de grote hoeveelheden data wordt bijvoorbeeld gezocht naar specifieke foto's, contactgegevens of informatie binnen geschreven tekst. Aan het einde van elke dag, en indien nodig vaker, verstuur je de uitwerking naar het team dat verantwoordelijk is voor het onderzoek. Je werkplek bevindt zich op de Koningin Maxima kazerne te Badhoevedorp. Wanneer je aan de slag gaat binnen de Brigade Recherche, afdeling opsporing, zal er een inwerktraject worden georganiseerd. Tijdens het inwerktraject ga je uiteraard kennismaken met je werkplek en met de organisatie.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *