Medewerker dossier- en postbezorging (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Heb je ervaring op facilitair gebied en kun je zelfstandig werken? Heb je nu een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie of val je onder de Indicatie Banenafspraak? En wil je een carrière bij de Raad van State waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent? Dan bieden wij jou vanuit Percuris nu de mooie kans om als Medewerker dossier- en postbezorging bij de Raad van State in Den Haag aan de slag te gaan!

De Raad van State is onafhankelijk adviseur van de regering over wetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van het land. De Raad van State is een Hoog College van Staat. De Staten-Generaal, de Algemene Rekenkamer en de Nationale ombudsman zijn dat bijvoorbeeld ook. Dit zijn bij de Grondwet geregelde instituten belast met een eigen taak, die zij onafhankelijk van de regering uitvoeren. De Raad van State bevindt zich in het centrum van Den Haag.

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal VMBO werk- en denkniveau en bent in bezit van een diploma op dit niveau;
  • Jij bent 25 uur per week beschikbaar verdeeld over 5 dagen (werktijden: Overdag van 09.00 – 14.30 uur met een half uur pauze);
  • Jij hebt soortgelijke werkervaring opgebouwd en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat ga jij doen in deze rol?
De Ondersteunend medewerker dossier- en postbezorging maakt deel uit van de afdeling Primair Proces Ondersteuning, team dossier- en postbezorging. Na een inwerkperiode van twee maanden moet de Ondersteunend medewerker dossier- en postbezorging zelfstandig kunnen werken. Het takenpakket bestaat uit fysieke taken zoals het legen van papierbakken en het opgehaalde papier in de papiercontainers deponeren, papier bijvullen voor de kopieerapparaten en het lopen van kleine postronden. Het team bestaat uit een teamleider en 7 medewerkers met verschillende taakgebieden. Regelmatig is er een werkoverleg, medewerkers van het team dossier- en postbezorging hebben een eigen werkruimte waar gezamenlijk koffie en thee wordt gedronken.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een uitdagende functie voor 25 uur per week verdeeld over 5 dagen (werktijden: Overdag van 09.00 – 14.30 uur met een half uur pauze).
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met OV worden volledig vergoed.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu! Je kunt solliciteren tot en met 10 mei.

Graag reageren via onderstaand formulier.