Medewerker Export Compliance (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Vind jij het leuk om bij Defensie de wetgeving en procedures te analyseren omtrent export? Wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van deze procedures zodat het werk voor iedereen makkelijker zal worden? Dan is deze baan bij de Kromhoutkazerne in Utrecht iets voor jou!
 
Op de kazerne in Utrecht zitten de hoofdkwartieren van de Koninklijke Landmacht, de Defensie Materieel Organisatie en het Defensie Ondersteuningscommando. Jij zal werkzaam zijn voor het Defensie Ondersteuningscommando. Binnen deze afdeling zorg jij er samen met 3 collega’s voor dat alles volgens de juiste exportregelgeving verloopt.

Wie zoeken we?
– Je hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
– Je hebt een MBO4 opleiding afgerond
– Je spreekt en schrijft vloeiend Engels
– Je vindt het leuk om in de wetgeving van export te duiken en procedures te analyseren en doet dit graag zelfstandig
– Je bent minimaal 16 en maximaal 24 uur per week beschikbaar

Wat ga jij doen in deze rol?
Je zal de regelgeving en procedures omtrent export gaan lezen en analyseren. Aan de hand daarvan ga je werkinstructies schrijven. Ook ga je bijvoorbeeld bijhouden hoe andere onderdelen van Defensie bezig zijn met compliance, zodat alles op elkaar afgestemd kan worden. Ook wanneer collega’s met vragen komen die te maken hebben met de exportregelgeving, dan ben jij degene die deze vragen kan beantwoorden!

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *