Medewerker Klantcontact Belastingdienst Breda (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Sta jij graag klanten te woord en vind je het leuk om al hun vragen te beantwoorden? En wil jij een carrière bij de belastingdienst waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten? Dan bieden wij jou nu de mooie kans om als Medewerker Klantcontact aan de slag te gaan bij de Belastingdienst in Breda! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Belastingdienst haalt geld binnen door belasting te innen en besteedt dat vervolgens aan bijvoorbeeld het uitbetalen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kindertoeslag. De Belastingdienst draagt zo bij aan goede voorzieningen voor alle Nederlanders. Lijkt het jou leuk om hier je steentje aan bij te dragen? solliciteer dan nu!

Wie ben jij?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Jij vindt het leuk om klanten te woord te staan

Wat ga je doen?

Bij de Belastingdienst gaan we samen met jou kijken waar je goed in bent en je wordt eerst goed ingewerkt! Je start met een introductieprogramma van 2 weken. Tijdens dit programma leer je de Belastingdienst en de systemen waar mee wordt gewerkt goed kennen.

Nadat je bent ingewerkt en wij jou hebben leren kennen, weten we waar je goed in bent. We gaan dan samen met jou op zoek naar een functie binnen de Belastingdienst waar jij helemaal op je plek zit en voor langere tijd kan blijven! Je staat binnen deze afdeling voornamelijk klanten te woord en beantwoordt vragen aan de telefoon.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Werken bij de Belastingdienst, betekent werken bij een werkgever die in de top-10 van de beste werkgevers van Nederland staat, volgens intermediair!
  • Flexibele werkuren. Wanneer jij niet meer dan een aantal uren per week kan werken, kijken wij samen welke werkzaamheden je in die uren kunt doen!
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jouw specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder in bent.
  • Reiskosten met OV worden volledig vergoed.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt ook bellen (030 30 30643): Wij beantwoorden je vragen graag!

Graag reageren via onderstaand formulier.