Medewerker Klantcontact Belastingdienst Apeldoorn (WAJONG/ Doelgroepenregister) (verlopen)

Sta jij graag klanten te woord en vind je het leuk om al hun vragen te beantwoorden? En wil jij een carrière bij de belastingdienst waar er aandacht is voor jouw specifieke talenten? Dan bieden wij jou nu de mooie kans om als Servicemedewerker aan de slag te gaan bij de Belastingdienst in Apeldoorn! Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, Doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

De Belastingdienst haalt geld binnen door belasting te innen en besteedt dat vervolgens aan bijvoorbeeld het uitbetalen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kindertoeslag. De belastingdienst draagt zo bij aan goede voorzieningen voor alle Nederlanders. Ga jij werken bij de Belastingdienst dan draag je dus indirect je steentje bij aan bijvoorbeeld het onderwijs, betaalbare zorg en een goede economie!

Kom je na enkele jaren in dienst bij de Rijsoverheid, dan profiteer je van een goed startsalaris, vakantiegeld, een dertiende maand, goede zorgregelingen, spaarplannen en andere aantrekkelijke voordelen die in de CAO besproken staan.

Wat heb jij in huis?

  • Jij hebt een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Jij hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Jij vindt het leuk om klanten te woord te staan.

Wat ga je doen?

Bij de belastingdienst gaan we samen met jou kijken waar je goed in bent en je wordt eerst goed ingewerkt! Je start met een introductieprogramma van 2 weken. Tijdens dit programma leer je de Belastingdienst en de systemen waar mee wordt gewerkt goed kennen.

Nadat je bent ingewerkt en wij jou hebben leren kennen, weten we waar je goed in bent. We gaan dan samen met jou op zoek naar een functie binnen de Belastingdienst waar jij helemaal op je plek zit en voor langere tijd kan blijven! Je staat binnen deze afdeling voornamelijk klanten te woord en beantwoordt vragen aan de telefoon.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Werken bij de Belastingdienst, betekent werken bij een werkgever die in de top=10 van de beste werkgevers van Nederland staat;
  • Flexibele werkuren. Wanneer jij niet meer dan een aantal uren per week kan werken, kijken wij samen welke werkzaamheden je in die ure kunt doen!
  • Goede begeleiding door een ervaren jobcoach!
  • Aandacht voor jou specifieke talenten en begrip voor de dingen waar je minder goed in bent;
  • Reiskosten met OV worden volledig vergoed.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu!

Graag reageren via onderstaand formulier.