Medewerker ondersteunende diensten Defensie (WAJONG/ Doelgroepenregister)

Ben jij op zoek naar een baan binnen Defensie? Pernu Werkt Anders is op zoek naar een medewerker ondersteunende diensten voor Defensie in Badhoevedorp. Deze vacature staat alleen open voor kandidaten met een Wajong uitkering, doelgroepenregistratie en Indicatie banenafspraak.

Defensie is dagelijks actief in Nederland en in het buitenland voor de belangen van ons land en haar inwoners. Hiermee draagt Defensie, nu en in de toekomst, bij aan de welvaart en veiligheid van ons land. De wereldwijde inzet versterkt de internationale samenwerking en draagt bij aan de ambitie van Nederland dat mensen zich wereldwijd in vrijheid en veiligheid kunnen ontplooien. 

Wie zoeken we?

  • Iemand met een doelgroepindicatie (Wajong / doelgroepenregister / Indicatie banenafspraak);
  • Iemand die beschikbaar is voor 25 uur per week of fulltime;
  • Iemand die in aanmerking komt voor een VGB;
  • Iemand die fysieke werkzaamheden kan verrichten.

Wat ga jij doen in deze rol?

Jij ondersteunt de backoffice (ondersteunende diensten) van het facilitair bedrijf Defensie door het leveren van fysieke werkzaamheden, (zoals verplaatsen van inventarisatiegoederen, bij kleine verhuizingen en het (her)inrichten van ruimtes). Daarnaast begeleid je personen voor onderhoudswerkzaamheden of leveranciers op locatie. Ook verplaats en onderhoud je (zo nodig) van de aan de FBD-Regio toegewezen voertuigen.

Graag reageren via onderstaand formulier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *